Årets julklapp 2012

Årets Julklapp 2012 blev hörlurarna.

årets julklapp hörlurar

Hörlurarna 2012

HUI (Handelns Utredningsinstitut) utsåg hörlurarna till årets julklapp 2012.

Så här motiverar HUI att hörlurarna blev årets julklapp 2012:

“Sättet att använda hörlurar på är nytt. Teknikutvecklingen och den uppkopplade trenden i kombination med att vi altid verkar ha bråttom gör att vi vill utnyttja tiden i rörelse på bästa sätt. Till exempel till och från jobbet och när vi tränar

Årets motivering

Årets Julklapp 2012 är en symbol för den mobila och uppkopplade trenden, där utbudet av nya tjänster ökat stark och snabbt förändrar konsumenternas beteende. Vi har idag tillgång till musik, film, nyheter och annat direkt i telefonen, surfplattan, läsplattan, datorn eller mp3-spelaren. Vi kan konsumera allt detta på nya platser och på alla tider på dygnet.

Detta förändrade köpbeteende i kombination med stor tidspress gör att konsumenterna vill utnyttja tiden effektivare. Hörlurarna är en förutsättning för att kunna använda den nya tekniken och gör att tiden i rörelse kan utnyttjas bättre. Årets Julklapp 2012 är hörlurarna. Hörlurarna uppfyller alla tre kriterier för Årets Julklapp.

− Hörlurarna fyller inte bara en funktion utan blir allt oftare en del i, och en symbol för, en livsstil, säger Lena Larsson, VD på HUI Research. Lyssna verkar vara det nya läsa och aldrig förr har hörlurarna använts i samma utsträckning eller varit så populära som nu.”

Här på Årets Julklappar hittar du allt om Årets Julklapp och vad som utsågs till Årets Julklapp 2012 av Handelns Utredningsinstitut.

I november 2012 avslöjar Handelns Utredningsinstituts (HUI) vad som utnämnts till Årets Julklapp 2012.

Årets Julklappar ger vi dig svaret och tipsar dessutom om andra underbara julklappar att önska och ge bort år 2012.

Årets julklapp 2013