Årets julklapp 2014

Vad blir årets julklapp 2014? Svaret får du här tisdagen den 25:e november!

aktivitetsarmband årets julklapp 2014

Nu är det klart!

Årets julklapp 2014 är utsedd och det blev…

Aktivitetsarmbandet – Hälsoarmbandet!

Aktivitetsarmbandet

Aktivitetsarmbandet blev utsett till årets julklapp 2014 av Handelns Utredningsinstitut. Allt fler tänker på sin hälsa och många tycker det blir roligare och mer motiverande att träna när träningen kan följas upp med statistik av olika slag.

Så här skriver HUI i sin motivering:

“Årets Julklapp 2014 tar fasta på den fortsatt starka hälsotrenden som gör allt fler medvetna om sambandet mellan aktivitet och välbefinnande. Årets Julklapp är en symbol för en hälsomedveten konsument som vill dela sina aktiviteter i sociala medier.

De senaste årens hälsotrend är fortsatt starkt och allt fler blir medvetna om problemen med fysisk ohälsa. Det är trendigt att vara aktiv och att ägna sig åt kroppsligt och mentalt välbefinnande. Sportprylar säljer som aldrig förr och tävlingar och motionslopp slår ständigt deltagarrekord. Vi använder funktionskläder och diverse tekniska hjälpmedel för att underlätta våra aktiviteter och dessa produkter driver i sig intresset för hälsa och välbefinnande. Samtidigt är vi mer uppkopplade än någonsin och delar gärna upplevelser och bilder med varandra i sociala medier.

Årets Julklapp 2014 är aktivitetsarmbandet. Aktivitetsarmbandet uppfyller alla tre kriterier för Årets Julklapp.
Att statusuppdatera i sociala medier om sina framgångar och jämföra resultat med vänner eller andra användare är ett starkt skäl till att många fortsätter att använda aktivitetsarmbandet. Med ett aktivitetsarmband som mäter och registrerar aktiviteter får man ökad kontroll över sin hälsa, blir sporrad att nå sina mål och kan dela med sig av resultat och framgångar i sociala medier.

− Hälsotrenden är fortsatt stark och det är trendigt att vara aktiv, säger Lena Larsson, VD på HUI Research. Aktivitetsarmbandet uppmuntrar till vardagsmotion och är en livsstilsprodukt för teknikintresserade träningsentusiaster.”

Våra tankar före släppet var:

Svaret hittar du som vanligt här på Årets Julklappar så fort Handelns Utredningsinstitut har utsett vinnaren i slutet av november.

Fram till dess kan du roa dig med att lära dig listan med årets julklappar från årets julklapp 1988 fram till och med årets julklapp utantill.

Det är inte helt lätt. Själv blandar jag alltid ihop ordningen på boken och dataspelet.

Gissa årets julklapp 2014

Det är kul att försöka gissa vad som skall bli årets julklapp. För även om man oftast gissar fel, kommer man automatiskt på massor av fina och roliga julklappar att ge bort till nära och kära.

Här på årets julklappar gissar vi just nu på att årets julklapp 2014 kommer att bli en spikmatta! Nä, visst ja, den har ju redan blivit utsedd till vinnare.

Vad sägs då om en prenumeration på en streamingtjänst!? Jepp, där satt den!

Årets julklapp 2015