Julklappstips till den som har allt

De flesta av oss har någon gång slitit sitt hår för att försöka komma på någon bra julklapp till de som man tycker har allt. Vill de ha något så köper de det själva helt enkelt. Det kan också vara svårt att hitta på något till de som man inte känner så bra.

Exempel på personer som kan vara lite svåra att hitta rätt julklapp till är: Svärfar, svärmor, barnbarn, syskons respektive, mormor, morfar, farmor och farfar ja listan kan göras lång.

Tomte med julklappar

Vi har här letat upp ett antal artiklar som är lite udda men som kan uppskattas av många olika personer. Vi har även valt ut produkter i helt olika prislägen så det ska finnas något för alla plånböcker.

Våra julklappstips

  1. Ett teleskop, ett teleskop kan vara en bra present för många olika personer. Har de minsta intresse för vetenskap eller stjärnhimlen så är detta en välkommen julklapp. Finns i priser från 500 kr och upp mot 200 000 kr. Se bra exempel hos Teleskopguide.se.
  2. Till den huslige och matglade kan man köpa en ny köttkvarn. Nu finns det mycket fina köttkvarnar som du kan göra alla möjliga produkter i, inte minst för att spara pengar. Bra produkter hittar du hos Köttkvarnsguiden.se
  3. Väderstation, det finns många som är intresserade av väder och vind. En väderstation kan var rolig både för gammal och ung. De mest avancerade kan göra mycket både uppkopplat och analogt. Finns i många prisklasser, se här.
  4. En snugrug kan gå hem hos alla som gillar att mysa i soffan eller i favoritfåtöljen med en god bok. Finns även i barnmodeller. Det är en gosig filt med uttag för armarna. Se exempel hos https://snugrugs.se/
  5. Fårskinn, ett klassiskt fårskinn är både gosig och snygg som en inredningsdetalj. Här hittar du olika typer, Fårskinnsguiden.se.
  6. Självförsvarsartiklar, en bra julklapp som visar omtanke. Det finns produkter som exempelvis larmsignaler att fästa på nyckelknippan, lagliga överfallssprayer och andra överfallslarm. Passar bra till exempelvis motionärer, äldre och hundägare. Se fler bra exempel hos egenskyddsguiden.se.
mys på ett fårskinn