8 Julklappstips till mamma eller flickvän – våra förslag

Är du på jakt efter en perfekt julklapp till din mamma eller flickvän? Det kan vara svårt att hitta inspiration till vad man ska ge, och ofta vill man att det ska vara något mottagaren har användning för. Nedan har vi listat våra 8 bästa tips på julklappar som antingen är upplevelser, användbara eller personliga saker. Lycka till på din julklappsjakt!

Spadag – en upplevelse att dela

Bjud med mamma eller flickvännen på en avslappnande dag på spa. Eller varför inte en hel helg? Att ge bort upplevelser som du kan dela med dina nära och kära är uppskattat av både dem och dig själv. Ge bort lite kvalitetstid i år! Ett alternativ kan vara att köpa något för att kunna mysa hemma som exempelvis ett hopfällbart badkar eller en elektrisk fotmassage.

spadag

Användbara saker till köket

Muggar, köksmaskiner, porslin och andra köksgrejer är ett uppskattat tillskott till hemmet som mottagaren faktiskt har användning av. Börja reka lite i förväg och se om det kan vara något som saknas i köket, så du inte råkar köpa dubbletter.

Personliga smycken

Gör något lite extra personligt och gravera ett armband eller halsband. Du kan gravera in ett namn, speciellt datum eller någon fras som ni båda har en koppling till. Det ger något speciellt och värdefullt som mottagaren kan använda i många år framöver, och framför allt; komma ihåg vem som gav det.

Doftljus och doftpinnar

Alla tycker om ett väldoftande hem. Att ge bort en present som är både praktisk och användbar kommer garanterat uppskattas. Ett set med matchande doftljus och doftpinnar i fin design är roligt att ställa fram och njuta av en lång tid framåt.

Presentkort på behandling

Ge bort ett presentkort på något din mamma eller flickvän kan välja själv! Kanske tycker de om att gå och få massage, fixa sina ögonbryn eller göra ansiktsbehandlingar? Med ett presentkort kan de själva välja vad de vill göra för pengarna, vilket betyder att presenten garanterat kommer till användning.

Personliga gåvor

Det finns flera smarta och användbara gåvor som kan få en extra personlig touch genom gravering. Reseälskaren kan säkert uppskatta graverade resetaggar till väskorna, eller ett graverat fodral till passet. Tycker mottagaren om att skriva dagbok kan en graverad sådan vara en perfekt julklapp. Eller så gör du något mer simpelt och trycker ett namn eller en rolig text på en personlig mugg. Det är en gåva som garanterat kommer till användning både hemma och på jobbet.

Inramade fotografier – för alla era minnen

I vår digitala ålder är det alltmer sällan man ser fotografier i våra hem. Eftersom vi konstant bär runt på vårt bildalbum i en smartphone har vi inte samma behov av att framkalla bilder och hänga upp i hemmet. Passa på att framkalla de där semesterbilderna och rama in. Det är en perfekt present för mamma eller flickvännen, som ger glädje i många år framåt.

Snug rug – mysigaste julklappen!

Gillar din mamma eller flickvän att mysa? Vem gör inte det! Vi har den perfekta grejen till mamma eller flickvännen! Kika på våra sköna snug rugs i härligt material som finns i flera olika färger, och säkra julklappen redan nu!